home mail sitemap
Astăzi, 26.10.2014 05:02
md ru en
Căutare
LUKOIL CARD
Harta SACOM
Preţurile cu amănuntul, lei
Benzină Premium-95 ECTO
18.94
Motorină
ECTO
17.77
Benzină
Super-98
19.07
Benzină
Premium-95
18.67
Benzină
Regular-92
18.44
Motorină
Euro-5
17.57
Gaz
lichefiat
10.52
Gaz natural
(Metan)
07.97
LUKOIL App
     
 
"ECTO - Carburant cu proprietati de curatire" !
Despre companie

Apariţia şi activităţile de bază ale "LUKOIL-Moldova" SRL:

LUKOIL-Moldova a fost creată iniţial ca o societate pe acţiuni, în conformitate cu memorandumul din 19 decembrie 1995, ca filială a companiei ruse de petrol LUKOIL S.A.

Principalele activităţi ale companiei sunt: depozitare, cumpărare, transport, şi vânzarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţie şi întreţinere a bazelor petroliere pentru stocarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţia şi exploatarea staţiilor de alimentare şi obiectelor de asistenţă tehnică.

Actualmente, LUKOIL-Moldova operează cu cinci baze de petroliere şi un terminal de gaz, precum şi 102 de staţii de alimentare. Pe lânga acestea, staţiile de alimentare au în posesie baruri, magazine, staţii de carburanţi şi spălătorii auto.

Compania dispune de un parc propiu de transport specializat pentru întreţinerea bazelor petroliere, staţiilor de alimentare şi furnizarea de serviciilor de transport în vederea transportării produselor petroliere către terţi. Staţiile de alimentare "LUKOIL-Moldova", sunt situate aproape
în toate zonele din ţară, şi acoperă aproximativ o treime din piaţa cu amănuntul a produselor petroliere şi a gazelor naturale lichefiate în Republica Moldova.

Astăzi, LUKOIL-Moldova este unul din liderii de pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova.

Noutăţi
În vederea executării prescripției ÎCS „LUKOIL-Moldova” SRL a elaborat un plan de acțiuni prezentat către ANRE, pentru înlăturarea în termen a abaterilor de la normele stabilite de Metodologia formării și aplicării prețurilor la produsele petroliere aprobată prin Hotărîrea Consiliului de Administrație al ANRE nr.263 din 05.10.2007.
 
Stimați Clienți, vă informăm că SACOM nr.015 a fost reconstruită conform noilor tehnologii și a fost dată în exploatare. Vă așteptăm!