home mail sitemap
Astăzi, 24.05.2015 08:56
md ru en
Căutare
LUKOIL CARD
Harta SACOM
Preţurile cu amănuntul, lei
Benzină Premium-95 ECTO
17.47
Motorină
ECTO
16.67
Benzină
Super-98
17.97
Benzină
Premium-95
17.27
Benzină
Regular-92
17.07
Motorină
Euro-5
16.47
Gaz
lichefiat
10.02
Gaz natural
(Metan)
08.47
LUKOIL App
     
 
"ECTO - Carburant cu proprietati de curatire" !
Despre companie

Apariţia şi activităţile de bază ale "LUKOIL-Moldova" SRL:

LUKOIL-Moldova a fost creată iniţial ca o societate pe acţiuni, în conformitate cu memorandumul din 19 decembrie 1995, ca filială a companiei ruse de petrol LUKOIL S.A.

Principalele activităţi ale companiei sunt: depozitare, cumpărare, transport, şi vânzarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţie şi întreţinere a bazelor petroliere pentru stocarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţia şi exploatarea staţiilor de alimentare şi obiectelor de asistenţă tehnică.

Actualmente, LUKOIL-Moldova operează cu trei baze de petroliere şi un terminal de gaz, precum şi mai mult de 100 de staţii de alimentare. Pe lânga acestea, staţiile de alimentare au în posesie baruri, magazine, staţii de carburanţi şi spălătorii auto.

Compania dispune de un parc propiu de transport specializat pentru întreţinerea bazelor petroliere, staţiilor de alimentare şi furnizarea de serviciilor de transport în vederea transportării produselor petroliere către terţi. Staţiile de alimentare "LUKOIL-Moldova", sunt situate aproape
în toate zonele din ţară, şi acoperă aproximativ o treime din piaţa cu amănuntul a produselor petroliere şi a gazelor naturale lichefiate în Republica Moldova.

Astăzi, LUKOIL-Moldova este unul din liderii de pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova.

Noutăţi
Австрийский завод смазочных материалов ООО «ЛЛК-Интернешнл» (100-% дочернее предприятие ОАО «ЛУКОЙЛ») прошел независимый инспекционный аудит для сертификации по стандартам Ассоциации автомобильной промышленности Германии и получил самую высокую категорию «А» [..]
 
Pe 25 februarie curent a avut loc deschiderea oficială a stației de alimentare cu carburant în mun.Comrat