home mail sitemap
Astăzi, 21.12.2014 01:41
md ru en
Căutare
LUKOIL CARD
Harta SACOM
Preţurile cu amănuntul, lei
Benzină Premium-95 ECTO
17.87
Motorină
ECTO
16.72
Benzină
Super-98
18.00
Benzină
Premium-95
17.60
Benzină
Regular-92
17.37
Motorină
Euro-5
16.52
Gaz
lichefiat
10.32
Gaz natural
(Metan)
07.97
LUKOIL App
     
 
"ECTO - Carburant cu proprietati de curatire" !
Despre companie

Apariţia şi activităţile de bază ale "LUKOIL-Moldova" SRL:

LUKOIL-Moldova a fost creată iniţial ca o societate pe acţiuni, în conformitate cu memorandumul din 19 decembrie 1995, ca filială a companiei ruse de petrol LUKOIL S.A.

Principalele activităţi ale companiei sunt: depozitare, cumpărare, transport, şi vânzarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţie şi întreţinere a bazelor petroliere pentru stocarea produselor petroliere şi a gazelor lichefiate, construcţia şi exploatarea staţiilor de alimentare şi obiectelor de asistenţă tehnică.

Actualmente, LUKOIL-Moldova operează cu cinci baze de petroliere şi un terminal de gaz, precum şi 102 de staţii de alimentare. Pe lânga acestea, staţiile de alimentare au în posesie baruri, magazine, staţii de carburanţi şi spălătorii auto.

Compania dispune de un parc propiu de transport specializat pentru întreţinerea bazelor petroliere, staţiilor de alimentare şi furnizarea de serviciilor de transport în vederea transportării produselor petroliere către terţi. Staţiile de alimentare "LUKOIL-Moldova", sunt situate aproape
în toate zonele din ţară, şi acoperă aproximativ o treime din piaţa cu amănuntul a produselor petroliere şi a gazelor naturale lichefiate în Republica Moldova.

Astăzi, LUKOIL-Moldova este unul din liderii de pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova.

Noutăţi
În ultimii trei ani, compania a modernizat 14 stații de alimentare, conform cerințelor față de mediu și securitate, folosind echipament modern. În octombrie a fost modernizat terminalul de depozitare a gazului din Socoleni, care acum corespunde celor mai moderne standarde europene. În total, LUKOIL-Moldova a investit în 2014 130 mln de lei în modernizarea stațiilor sale. La aceste stații au fost construite cafenele, magazine, a fost majorat numărul posturilor, iar clienții au wi fi gratuit. Compania menționează că scopul reconstrucției și modernizării rețelei stațiilor de alimentare cu carburanți este acordarea serviciilor calitative suplimentare clienților săi, alături de combustibil de calitate. [...]
 
Успешно реализован еще один объект российско-молдавского проекта компании LUKOIL-Moldova. В минувшую среду в селе Соколень района Анений-Ной состоялось торжественное событие – открытие после проведенной на самом современном уровне реконструкции газонаполнительной станции.